Tallers formatius “Igualtat i lideratge”

Loading Events
  • This event has passed.

Tallers:

  • Dimecres 6/03: “Com organizar-te perquè Sí et doni la vida” a càrrec de Nuria Cobos
    (Sala DGE a la Facultat d’Economia i Empresa a Reus)

Millora la teva planificació per aconseguir els teus objetius professionals sense deixar per a l’últim el temps per a tu mateixa. En aquest taller pràctic t’emportaràs un full de ruta realista i accionable per impulsar la teva productivitat, dir ádeu al “no em dóna la vida” i comenzar a complir les teves fites laborals sense donar l’esquena al teu benestar i autocura.

Nuria Cobos és consultora i formadora de productivitat per a persones emprenedores que necessiten millorar la seva planificació.

  • Dimecres 13/03: “Transforma el teu lideratge amb comunicació assertiva, No agressiva” a càrrec de Mireia Sebastià
    (Sala d’Actes a Redessa Viver)

Descobreix l’impacte transformador del lideratge assertiu en aquest taller que fusiona diferents perspectives per guiar-te cap a un model de lideratge més connectat, adapatable i transformador. Prepara’t per alliberar el teu màxim potencial com a líder i guiar el teu equip cap a l’èxit a través d’una comunicació assertiva i estratègica. En aquest taller pràctic, desenvoluparàs habilitats concretes per millorar la teva comunicació, connectar amb el teu equip i aconseguir resultats tangibles.

Mireia Sebastià és consultora en Desenvolupament Organitzacional i transformació de cultura empresarial. Per a ella la clau és potenciar el Canvi Estratègic amb Enfocament en Lideratge i Eficiència de Processos.

March 13 2024

Details

Date: March 13
Time: 10:00 - 12:00
Event Categories: , ,
Website: Visit Event Website

Venue

Sala DGE, Facultat d’Economia i Empresa

Avinguda Universitat, 1,
Reus, Tarragona 43204

+ Google Map

Organizer

URV Emprèn
Phone: 977 75 98 26
Email:
Website: Visit Organizer Website