Realitat virtual i augmentada per a fires i convencions

Loading Events
  • This event has passed.

REDESSA i la Fundació Autoocupació impulsen el programa Enginy: formació en realitat virtual i augmentada per a fires i convencions, emmarcat en el Programa Primer de Catalunya Emprèn, i que es posarà en marxa a mitjans de desembre a les instal·lacions de Tecnoredessa a l’Edifici Tecnoparc.

Aquest programa de formació en iniciatives emprenedores i tecnològiques aplicables al sector del turisme de negocis, tindrà la realitat virtual i augmentada com a eix central i combinarà la formació amb el treball en equip, per a cercar projectes innovadors que es puguin aplicar a l’organització de fires, convencions o congressos.

El programa de formació tindrà una vintena de sessions en diferents àmbits. En la fase inicial, els participants rebran formació pel que fa al sector MICE i es faran sessions de Design Thinking per estimular les idees de projecte que puguin sorgir al voltant de les oportunitats plantejades per firaReus.

Pel que fa a la formació més específica en noves tecnologies, es treballarà des de les tecnologies per a crear escenaris virtuals, les tècniques de creació virtual, els dispositius i les plataformes de realitat virtual i realitat augmentada existents. Per acabar, es formarà als participants en tècniques de presentació de projectes empresarials, d’anàlisi de viabilitat financera i d’estudi de mercat, entre d’altres.

Després de la formació, el programa Enginy donarà pas a 60 hores d’acompanyament especialitzat a cadascun dels projectes que s’hagin desenvolupat durant la formació, per tal de crear un prototip inicial de les idees, que pugui ser presentat a la sessió final del programa. Aquesta, consistirà en un Marketplace on potencials clients, col·laboradors i proveïdors podran proposar als participants donar continuïtat als seus projectes.

INSCRIPCIONS OBERTES FINS L’11 DE DESEMBRE!

L’objectiu és que hi puguin participar entre 10 i 15 persones que durant dos mesos i mig rebran una formació de 100 hores en realitat virtual i augmentada aplicada al sector del turisme de negocis, en emprenedoria basada en la metodologia Lean Start-up i en competències transversals. El programa no requereix d’una idea de negoci prèvia per a formar-ne part. Les inscripcions es podran formalitzar fins a l’11 de desembre.

November 26 2020

Details

Start: November 26, 2020 @ 08:00
End: December 11, 2020 @ 17:00
Event Categories:

Venue

Redessa

Av. de Bellissens, 42
Reus, Tarragona 43204 Espanya

+ Google Map

Phone:

977300304

Visit Venue Website

Organizer

Redessa
Phone: 977300304
Email:
Website: Visit Organizer Website