Què en fas de les teves dades industrials?

Loading Events
  • This event has passed.

Jordi Colet, director general de Proacit Soluciones y Sistemas, prendrà part el 7 de juliol, a les 9 hores del matí, a una nova sessió del cicle de jornades Accelera Pime, que impulsa la Cambra de Tarragona a través de la plataforma Zoom.

De fet, aquesta serà la continuació de la que va protagonitzar dies enrere quan va posar en valor la indústria 4.0.

En aquesta ocasió Colet ens parlarà de “Què en fas de les teves dades industrials? Aprèn a treure’n el màxim profit” i ens explicarà que “la gestió integral de les dades industrials de l’empresa permet empoderar la força laboral a administrar millor les operacions i la presa de decisions. En definitiva, a ser més competitius i proactius.

Cada component de la solució haurà de ser robust, àgil i flexible per poder impulsar l’eficiència operativa a través de la col·laboració i l’estandardització.

Permetent la connexió als actius, a la línia, a múltiples llocs i al centre unificat es consolida cada pas de la transformació digital proporcionant escalabilitat i adaptabilitat de la solució al negoci. És hora d’habilitar la convergència d’IT (information technology) i OT (operational technology) per treure’n el màxim rendiment”.

Jordi Colet és tècnic superior en xarxes telemàtiques, enginyer tècnic informàtic, MBA i màster en ciberseguretat. Ha treballat a Siemens i des de l’any 2006 és soci fundador de Proacit Soluciones y Sistemas, firma dedicada a la transformació digital, Indústria 4.0 i ciberseguretat en OT i d’ITECH515, empresa especialitzada en programari d’adquisició i tractament de dades de procés i mediambientals.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.

July 07 2022

Details

Date: July 7, 2022
Time: 09:00 - 13:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Cambra de Comerç de Tarragona

Av. Pau Casals, 17
Tarragona, Tarragona 43003 Espanya

+ Google Map

Organizer

Cambra Tarragona
Phone: 977219676
Email:
Website: Visit Organizer Website