Programa Tarragona Open Future

Loading Events
  • This event has passed.

El programa Tarragona Open Future s’adreça a emprenedors i empreses que tenen un projecte relacionat amb els vuit reptes que es plantegen a la convocatòria d’aquesta tercera edició.

Els reptes d’aquesta nova convocatòria cerquen projectes de base tecnològica que donin resposta a les demandes actuals d’àmbits com la mobilitat, l’esport i la salut, l’eficiència energètica o la gestió del patrimoni, entre d’altres. Tots els reptes estan vinculats amb necessitats reals de la societat i el teixit empresarial.

Els projectes que accedeixin al programa, un màxim de 8, disposaran de 6 mesos intensius de mentoring, assessorament especialitzat, formació, networking i trobades amb inversors, entre d’altres recursos, per donar-los suport en el desenvolupament de la idea de negoci.

Tarragona Open Future forma part de l’àmplia escala de serveis de suport a l’emprenedoria que Telefònica posa a disposició de les startups de 17 països. El programa facilita visibilitat i possibilitats d’accés a finançament a nivell internacional, a més d’altres eines que contribueixen a convertir les idees en empreses d’èxit.

L’Ajuntament de Tarragona ha apostat per aquest programa per posar a disposició dels emprenedors del territori recursos de primer nivell per desenvolupar idees de negoci de base tecnològica i contribuir a la creació d’un tipus d’empresa que genera ocupació de qualitat.

Properament s’obrirà la nova convocatòria.

June 12 2019

Details

Date: June 12, 2019
Time: 10:00 - 14:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Tarragona Impulsa

Espai Tabacalera, Carrer Vidal i Barraguer, S/N
Tarragona, Tarragona 43005 Espanya

+ Google Map

Phone:

977 24 36 09

Visit Venue Website

Organizer

Tarragona Impulsa
Phone: 977243609
Email:
Website: Visit Organizer Website