Obert el període per a la presentació de projectes al Fòrum d’Inversió CAT SUD

Loading Events
  • This event has passed.

Els emprenedors que desitgeu participar en la nova convocatòria del Fòrum d’Inversió CAT SUD ja podeu presentar els vostres projectes fins al 15 de desembre.

La 5a edició del Fòrum d’Inversió CAT SUD es celebrarà el proper 10 de febrer a l’Auditori de firaReus Events, a Reus. Els ajuntaments de Reus i Tarragona, la Diputació, la Universitat Rovira i Virgili i l’Agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ) organitzen un any més aquest espai d’oportunitats que reuneix empreses emergents d’arreu de Catalunya que busquen finançament per als seus projectes amb possibles inversors.

El Fòrum d’Inversió CAT SUD va néixer per facilitar el procés de cerca de finançament per a projectes empresarials, i d’aquesta manera potenciar l’emprenedoria al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. A més, pretén posicionar aquest territori com un espai de lideratge per atraure talent i amb potencial per impulsar alternatives empresarials.

Després d’una selecció de les millors iniciatives, els emprenedors escollits tindran l’oportunitat d’exposar públicament els seus projectes davant dels inversors presents al Fòrum CAT SUD. A més, aquesta iniciativa també oferirà als seleccionats assessorament especialitzat per perfeccionar les habilitats a l’hora de comunicar el seu projecte empresarial.

Cal omplir el full d’inscripció que trobareu en aquest enllaç i enviar-lo a info.empresaiocupacio@reus.cat

 Sort a tothom!

November 29 2021

Details

Start: November 29, 2021 @ 08:00
End: December 15, 2021 @ 17:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Online

Organizers

Diputació de Tarragona
Phone: 977 296 691
Email:
Website: Visit Organizer Website
Ajuntament de Reus
Phone: 977 01 00 10
Website: Visit Organizer Website
Ajuntament de Tarragona
Phone: 977296100
Website: Visit Organizer Website
Acció
Phone: 977 25 17 10
Email:
Website: Visit Organizer Website
Universitat Rovira i Virgili
Phone: 977558006
Website: Visit Organizer Website