L’àgora de PIMEC Autònoms. Benestar per a la rendibilitat del teu negoci. Benestar emocional

Loading Events
  • This event has passed.

Ets autònom i mires per la salut del teu negoci. I per la teva? Saps que tenir un estat de salut i benestar òptim t’ajuda a fer front al dia a dia, als reptes i entrebancs, a poder prendre decisions conscients, a tenir més productivitat, en definitiva, a generar benefici en el teu negoci. Però no saps per on començar.

Per això et presentem L’àgora de PIMEC Autònoms, un cicle de trobades entre autònoms i autònomes amb ganes de cuidar-se i, alhora, de fer negoci. Hi aprendràs a millorar el teu benestar físic, emocional i nutricional de manera amena, senzilla i pràctica.

En aquesta tercera trobada del cicle parlarem de benestar emocional. Parlarem d’estratègies efectives per afrontar les inquietuds, l’estrès i l’ansietat que poden generar el dia a dia de la persona autònoma. Et donarem consells per aprendre a gestionar situacions crítiques o d’incertesa, amb propostes d’activitats motivadores i hàbits que et permetin gaudir d’un millor benestar emocional i, per tant, d’una millor qualitat de vida.

També et podràs fer un test exprés de salut i connectar amb altres persones autònomes per compartir experiències, tot degustant productes de proximitat. I tot en una sola tarda d’enfocament pràctic i útil, pensat per a autònoms i autònomes com tu, amb poc temps i amb ganes d’obtenir recursos pràctics per a la gestió personal i empresarial.

November 30 2023

Details

Date: November 30, 2023
Time: 17:30 - 20:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Pimec

Avda. Bellissens, 42. Edifici Tecnoparc.
Reus, Tarragona 43204 Espanya

+ Google Map

Phone:

93 496 45 00

Visit Venue Website

Organizer

Pimec Tarragona
Phone: 977211188
Email:
Website: Visit Organizer Website