Jornada de networking “Connectem en ruta: una jornada per conèixer el territori, projectes emprenedors i detectar oportunitats”

Loading Events

La unitat de Polítiques d’Ocupació i Emprenedoria organitza aquesta jornada de networking i connexió perquè dediquis tot un dia a tu mateix, al teu projecte, a conèixer territori i a invertir aquest temps coneixent d’altres persones, projectes i fer connexions. Per això, farem un recorregut amb autobús per les diferents propostes emprenedores que s’han creat en el marc del Rural Silver Lab, un laboratori d’innovació social impulsat per la Diptuació de Tarragona, en què han sorgit 4-5 propostes de valor en el nostre territori enfocades a donar resposta a les necessitats de les persones silver en el seu temps d’oci.

A més, durant el trajecte d’un lloc a un altre, aprofitarem l’estona per donar-vos eines per aplicar al vostre projecte, detectar oportunitats del vostre entorn i fer connexions.

Objectius

  • Conèixer eines i tips per connectar i generar noves idees.
  • Diferenciar què, de tot el que m’envolta, pot ser una oportunitat per al meu negoci.
  • Connectar amb d’altres persones que formen part de l’ecosistema emprenedor.
  • Aprofitar les sinergies amb persones o entitats afins o necessàries per al meu model de negoci.

A qui va dirigit

Persones emprenedores, empresàries individuals, professionals autònomes o freelancers que desitgin tenir els coneixements i eines per poder gestionar el seu temps i conèixer experiències emprenedores del territori.

Persones tècniques d’entitats vinculades a l’emprenedoria del Camp de Tarragona, de les Terres de l’Ebre i del Baix Penedès

May 23 2024

Details

Date: May 23
Time: 08:30 - 19:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació de Tarragona

Organizer

Diputació de Tarragona
Phone: 977 296 691
Email:
Website: Visit Organizer Website