IA aplicada a la gestió documental de l’empresa

Loading Events
  • This event has passed.

Diego García, CEO i cofundador de Mineo.app, prendrà part l’1 de març a les 9,30 hores a una nova edició del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en format virtual.

La síndrome de Diògenes documental, que consisteix en l’acumulació de documents sense cap criteri, és un repte al qual s’han d’enfrontar la majoria de les empreses durant les etapes de creixement.

García analitzarà com l’ús de la IA pot ser un gran aliat per classificar i arxivar tota aquesta quantitat de documents que es poden generar en el dia a dia. I encara més, la IA Generativa ens permet interactuar amb el document mitjançant una anàlisi semàntica.

Al llarg de la sessió es posarà en valor la intel·ligència artificial en l’organització i en la recerca d’informació clau, emfatitzant en com els repositoris milloren la presa de decisions i la innovació gràcies a l’optimització de la gestió de coneixement empresarial.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses, que s’impulsen des de l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.

March 01 2024

Details

Date: March 1
Time: 09:30 - 12:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Cambra de Comerç de Tarragona

Av. Pau Casals, 17
Tarragona, Tarragona 43003 Espanya

+ Google Map

Organizer

Cambra Tarragona
Phone: 977219676
Email:
Website: Visit Organizer Website