HackDipta

Loading Events
  • This event has passed.

La Diputació de Tarragona, a través de la Unitat de Polítiques d’Ocupació i Emprenedoria, organitza el proper divendres 26 d’abril de 2024 la jornada HackDipta, una trobada d’innovació de resolució de reptes per potenciar el talent jove del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. La finalitat és empoderar els joves, impulsar-los al món laboral i capacitar-los amb competències transversals com el treball en equip, la responsabilitat o la inciativa, entre d’altres.

En la trobada, les persones participants treballaran en equips multidisciplinaris per desenvolupar solucions creatives a diversos reptes plantejats per empreses de renom de la demarcació, vinculats amb tres Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Serà un esdeveniment molt dinàmic basat en la metodologia del Design Thinking, en què les tres millors solucions podran optar a premis molt interessants!

Requisits per participar

  • Tens entre 16 i 30 anys.
  • Resideixes, preferentment, a la demarcació de Tarragona.
  • Estàs a punt per desafiar la curiositat.
  • Et trobes estudiant, cercant feina o començant la teva carrera professional.

Reptes i premis

Properament us informarem de les empreses col·laboradores amb la HackDipta i descobrireu els seus reptes el mateix dia de l’esdeveniment.

Els millors projectes optaran a diferents premis que fomentaran el seguiment i l’expansió de les solucions ideades.

April 26 2024

Details

Date: April 26
Time: 09:30 - 20:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Diputació de Tarragona

Organizer

Diputació de Tarragona
Phone: 977 296 691
Email:
Website: Visit Organizer Website