Fiscalitat per a cooperatives

Loading Events
  • This event has passed.

Presentem 1 sessió formativa de 4h adreçada a personal tècnic de serveis d’emprenedoria, personal docents, professionals de gestories i assessories, però també per persones amb projectes d’autoocupació col·lectiva i a professionals autònoms amb projectes en creixement, entre d’altres. El format de la sessió serà l’exposició teòrica amb la menció d’exemples pràctics i fomentant la participació de les persones assistents.

La formació permetrà conèixer els trets específics fiscals de l’empresa cooperativa per poder contextualitzar-la de forma adequada en la missió d’assessorament, prescripció i docència empresarial. S’exposaran les característiques de la llei 20/1990 sobre règim fiscal de les cooperatives: els tres nivells de protecció tributària, l’impost de societats i les possibles exempcions d’IVA.

Ponent: Sabrina Ejarque, treballadora del Col·lectiu Ronda al grup d’Economia Social, amb 10 anys d’experiència en l’acompanyament en constitució, gestió fiscal i econòmica de tot tipus d’entitats, i des de fa 5 anys especialitzada en entitats del tercer sector.

El Col·lectiu Ronda és una cooperativa de treball associat composada per gairebé 100 persones

treballadores, amb 70 persones sòcies en l’actualitat. Les activitats principals del Col·lectiu Ronda són l’assessorament jurídic en l’àmbit laboral, de seguretat social, civil, penal i administratiu, així com

l’acompanyament a entitats de l’economia social i solidària com són les cooperatives, associacions,

fundacions i persones treballadores per compte pròpia en matèria econòmica, fiscal, laboral per una banda, i en l’acompanyament estratègic, financer i social per l’altra.

December 14 2017

Details

Date: December 14, 2017
Time: 10:00 - 14:00
Event Categories:
Event Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Castell del Paborde

C/Major 65
La Selva del Camp, Tarragona 43470 Espanya

+ Google Map

Phone:

977 84 53 75

Organizer

URV Emprèn
Phone: 977 75 98 26
Email:
Website: Visit Organizer Website