Fira IMEX-Impuls Exterior Tarragona

Loading Events
  • This event has passed.
Fira IMEX-Impuls Exterior Tarragona

IMEX-Tarragona és un fòrum de coneixement i debat empresarial organitzat per Moneda Única i per la Cambra de Comerç de Tarragona, dirigit principalment als empresaris catalans. L’objectiu és contribuir de manera activa a la millora de la competitivitat de les pimes a través d’una oferta eficaç i innovadora dels productes i serveis necessaris per impulsar la internacionalització de les empreses.

En 2017 es va aconseguir a Tarragona un rècord històric d’exportacions amb un valor de 8.769 milions d’euros. Un 15% més que el millor any fins avui, el 2012 i gairebé quatre vegades més que vint anys enrere (1997) quan les vendes amb prou feines arribaven als 2.225,2 milions d’euros.

El pes del comerç exterior és cada vegada major en l’economia tarragonina. Tarragona ocupa la quarta posició quant a importacions i la novena en exportació a escala nacional, segons es recull en l’Informe de Dades Estadístiques Comerç Exterior 2017 elaborat per la Cambra de Tarragona.

IMEX-Tarragona compta amb el patrocini principal de Port de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona i Iberia On Business.

Zona d’exposició

L’objectiu dels estands és facilitar un punt de reunió amb clients i visitants, així com atendre i informar els empresaris i assistents sobre productes i serveis per millorar la seva competitivitat empresarial.

A més dels organitzadors, compten amb estand en la 6a edició d’IMPULS EXTERIOR entitats públiques col·laboradores, tant de foment econòmic de la província, com a entitats públiques i privades de suport a la internacionalització de les empreses. A la zona d’exposició estaran: ACCIÓ, Air France/KLM, Apportt, Arola, Ajuntament de Tarragona, Banc Nacional de Guinea Equatorial, Bankinter, Cajamar, Cambra de comerç de Tortosa, Cambra de Comerç de Reus, Cambra de comerç de Tarragona, Cambra de comerç de Valls, Internacional Team Consulting, Iberia On Busisess, Institut Halal, Protego, The Export Factory, Quabbala i Sea & Port.

June 14 2018

Details

Start: June 14, 2018
End: June 15, 2018
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Moll de Costa del Port de Tarragona

Tinglado 1-Moll de Costa del Port de Tarragona
Tarragona, Tarragona Espanya

+ Google Map

Organizers

Cambra Tarragona
Phone: 977219676
Email:
Website: Visit Organizer Website
Moneda Única