Curs Subvencionat SOC Anglès A1 amb exàmen Oficial

Loading Events
  • This event has passed.

Continguts

1. Vocabulari bàsic relacionat amb:
Identificació personal, Habitatge, llar i entorn, ciutat / camp, zona on que viu (el barri i la ciutat), regió, país. Activitats de la vida diària. Temps lliure i oci. Viatges: transport públic: aeroport, estacions de tren, autobús, metro, taxi. Relacions humanes i socials: família, amistats, vida social: cites, reunions, invitacions, contactes per correspondència. Educació i formació: estudis, assignatures. Compres i activitats comercials. Alimentació: tipus de menjar i beguda, plats típics, hàbits dietètics, menús, locals de menjars i begudes. Béns i serveis. Llengua i comunicació. Clima, condicions atmosfèriques i medi ambient: estacions, temperatura, fenòmens atmosfèrics més comuns.
2. Formació de paraules molt freqüents: girlfriend, policeman.
3. Afixos més freqüents: cleaner, Unhappy, impossible.
4. Presentació d’antònims (tall-short) i paraules de significat pròxim (table, desk).
5. Falsos amics més freqüents (conductor, library).
6. Abreviació de paraules d’ús freqüent (bike, fridge).
7. Verbs amb partícula d’ús molt freqüent (get up, menja in).
8. Iniciació d’algunes col·locacions
9. Oració
10. Noms i adjectius
11. Determinants
12. Verbs
13. Pronoms
14. Continguts ortogràfics, fonètics i fonològics, funcionals i discursius

Objectius

Extreure el sentit general, la informació essencial, els punts principals i la informació específica de textos orals breus, en contextos no interactius, d’estructura senzilla i lèxic d’ús freqüent, sobre assumptes quotidians, transmesos de viva veu o per mitjans tècnics, articulats amb claredat a una velocitat lenta, amb una bona qualitat de so, i en un registre formal o neutre.

Extreure el sentit general, la informació essencial, els punts principals i la informació específica de textos escrits breus, d’estructura senzilla i lèxic d’ús freqüent, en un registre formal o neutre, sobre assumptes quotidians, i pot rellegir quan ho necessiti.

Àmbit professional, sectors productius i sortides laborals de l’acció formativa

Aquest professional desenvolupa la seva activitat per compte d’altri, en qualsevol empresa o entitat del sector privat o públic, principalment en un departament d’atenció al client, un departament comercial, en una botiga/negoci on tingui contacte directe amb el clientela estrangera, a servei de recepció, realitzant les funcions a instàncies d’un responsable superior. Està present en tots els sectors productius, així com en l’Administració Pública, i destaca pel seu alt grau de transectorialitat.

December 20 2018

Details

Start: December 20, 2018 @ 09:00
End: February 28, 2019 @ 02:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Cambra de Comerç de Tarragona

Av. Pau Casals, 17
Tarragona, Tarragona 43003 Espanya

+ Google Map

Organizer

Cambra Tarragona
Phone: 977219676
Email:
Website: Visit Organizer Website