Comptabilitat analítica i generació d’escenaris per a la sostenibilitat econòmica

Loading Events
  • This event has passed.

Objectius:

1. Comprendre els principis bàsics de la comptabilitat analítica per a la presa decisions

2. Incorporar la visió estratègica per a la definició de nous objectius col·lectius cap a la viabilitat integral de l’entitat

3. Integrar les eines de construcció de noves idees d’activitat a través de l’anàlisi analític

4. Comprendre les bases dels informes financers per a la presa de decisions a curt termini i a llarg termini

5. Incorporar les eines d’anàlisi a cadascun dels projectes participants de l’entitat i treballar de forma pràctica cadascun dels projectes o agrupats per sectors.

Equip docent

La formació la impartirà l’equip de Fasolà, una cooperativa de persones professionals especialistes en la transformació digital i analògica d’empreses, entitats i organitzacions, i en dinamitzar els processos d’ innovació social i mediambiental. A través de metodologies àgils, afavoreixen la generació de noves idees d’activitat, la seva implementació i la sostenibilitat en tres eixos de forma equitativa: econòmica col·lectiva, social i mediambiental.

La cooperativa col·labora amb la seva activitat formativa, creativa i productiva a configurar una societat oberta, que qüestioni, accepti la diversitat, respecti i integri valors essencials amb els que els projectes puguin encarar col·lectivament els reptes que planteja el nostre futur i el de les futures generacions.

Col·labora també en la generació d’un debat constructiu, positiu i enriquidor que permeti a diferents actors socials i entitats a treballar col·lectivament, a conversar, compartir i trobar eixos d’actuació comuns en pro d’una societat cada dia més activa i més resolutiva en benefici de totes les persones que la integren sense excepció.

La formació la impartirà l’Esther Perelló i Piulats, qui afirma que «la tècnica és necessària, la passió indispensable». Es defineix com a «mamà, emprenedora convençuda i d’esperit encuriosit». És consultora en innovació estratègica transversal, lideratge col·laboratiu, viabilitat, economia social i solidaria i gestió d’equips.

Important

Aquesta activitat s’impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma Educoop. Les persones inscrites rebreu per correu electrònic el vostre usuari i paraula de pas i les instruccions d’accés abans de l’inici de la sessió.

May 11 2020

Details

Date: May 11, 2020
Time: 10:00 - 18:00
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Xarxa d’Ateneus Cooperatius

C. Premià, 15 2a planta,
Barcelona, Barcelona 08014 Espanya

+ Google Map

Phone:

93 332 36 82

Visit Venue Website

Organizer

Xarxa d’Ateneus Cooperatius,
Phone: 93 332 36 82
Email:
Website: Visit Organizer Website