Ajuts del Consell Social a les millors idees emprenedores

Loading Events
  • This event has passed.

La tercera missió de la Universitat Rovira i Virgili (URV) és contribuir al desenvolupament econòmic del territori de la seva àrea d’influència. Els objectius essencials consisteixen a transferir a la societat els resultats de la recerca que es fa a la Universitat, comercialitzar-ne els productes, i especialment, fomentar la creació d’empreses i idees emprenedores entre els estudiants.

En general, en el desenvolupament de l’activitat docent es donen condicions molt favorables per crear equips multidisciplinaris que puguin treballar a partir d’idees innovadores, algunes fruit de l’activitat de recerca, que posteriorment es transformin en productes o serveis. Malgrat això, cal augmentar les oportunitats creades i les empreses sorgides del si de la URV.

El Consell Social de la Universitat Rovira i Virgili, amb l’objectiu de donar suport als estudiants de la URV en la validació d’idees i conceptes susceptibles de convertir-se en un producte o procés amb valor econòmic que serveixi de base per a una acció d’emprenedoria, convoca per dotzena vegada, per al curs 2016-17, ajuts a les millors idees emprenedores, per tal d’incentivar i donar suport a la comercialització de treballs docents amb visió innovadora.

 

February 02 2018

Details

Date: February 2, 2018
Event Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Consell Social URV

C/ de l'Escorxador, s/n
Tarragona, Tarragona 43003 Espanya

+ Google Map

Phone:

977 558 018

Visit Venue Website

Organizer

Consell Social URV
Phone: 977 558 018
Email:
Website: Visit Organizer Website