El Dia de l’Emprenedoria del Sud de Catalunya aplega un centenar de persones

dia emprenedoria del Sud de Catalunya cinquena edició del Dia de l’emprenedoria

El Dia de l’Emprenedoria del Sud de Catalunya aplega un centenar de persones

És la 5a edició d’aquest espai de trobada, que ha reunit emprenedors i empresaris de la demarcació de Tarragona

La 5a edició del Dia de l’Emprenedoria del Sud de Catalunya ha aplegat avui a Reus un centenar d’emprenedors i empresaris del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. La trobada ha tingut lloc a l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus.

La Diada ha tornat aquest dijous amb força. És un espai de trobada per a aquest col·lectiu, amb l’objectiu de generar sinergies entre ells.  El diputat delegat de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona, Joan Josep Malràs; la vicerectora de Relacions Institucionals, Cultura i Compromís Social, Cori Camps, i el director del Programa Catalunya Emprèn, Pere Condom, han estat els encarregats de donar la benvinguda als assistents i de presentar la jornada.

El 5è Dia de l’Emprenedoria del Sud de Catalunya ha aprofundit en el turisme i la sostenibilitat com a generadors d’oportunitats de negoci al territori. En aquest sentit, ha comptat amb la presència de Josep Capellà, expert en turisme amb 30 anys d’experiència en la gestió pública en aquest sector, i d’altres professionals del món del turisme familiar i esportiu com Núria Varela, directora de Qualitat i Medi Ambient del Grupo Reside; Albert Viñas, director general de Tecnifutbol, i Cristina Tallardà, CEO Directora de Sportnolimitravel. D’altra banda, Carles Prats, director general de Vermuts Miró, ha compratit la seva experiència amb la xerrada “Com innovar en el sector del vermut”.

Durant la celebració de la jornada s’ha dut a terme la 2a edició del concurs ‘Pitch and Win’, durant el qual les persones que han iniciat un nou projecte recentment, que tenen una idea de negoci o que busquen socis, tenen l’oportunitat de donar a conèixer el seu projecte empresarial davant d’un panell d’experts que han valorat la seva proposta i han fet aportacions per millorar-la. D’entre tots els participants, el guanyador ha estat el projecte Orchestra Scientific, de Tarragona.

La Diputació de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili organitzen aquesta iniciativa amb la col·laboració de totes les entitats que formen part de la xarxa URV Emprèn, consolidant-se com una cita obligada per al món emprenedor ja que tenen l’oportunitat de tenir més visibilitat, millorar els recursos i avançar en les seves fases de desenvolupament empresarial.

Notícia publicada per Urv Activ@.