Comença Explorer ‘Joves amb idees’ amb 40 places per a una nova generació d’emprenedors

Comença Explorer ‘Joves amb idees’ amb 40 places per a una nova generació d’emprenedors

Us informem de l’obertura d’una nova edició del Programa Explorer “Joves amb idees”, orientat a la promoció del talent de joves d’entre 18 i 31 anys que vulguin desenvolupar idees de negoci.

Aquest programa gratuït és una oportunitat per formar-se i adquirir els coneixements necessaris per tirar endavant una idea de la mà d’experts en actiu. Al costat de la formació presencial en innovació, lideratge, finances, màrqueting o models de negoci, entre altres, un tutor s’encarrega d’assessorar a l’emprenedor durant tot el programa.

Explorer ha creat més de 600 empreses en les seves nou anteriors edicions i en l’últim any han participat més de 1200 joves. Els que se sumeixen a aquesta desena edició podran gaudir dels beneficis de la plataforma global Santander X, un nou espai digital, obert i col·laboratiu en el qual tindran l’oportunitat de connectar amb universitats i emprenedors de tot el món.

Una vegada finalitzat el procés de formació, els millors emprenedors de cadascun dels Explorer Spaces (centres formatius) viatjaran a Silicon Valley, la meca mundial de la innovació. A més, al seu retorn, els tres millors projectes de tot el país rebran una dotació econòmica per ajudar-los a engegar el seu negoci: 30.000 € per al primer premi, 20.000 € per al segon i 10.000 € per al tercer, al costat del premi Woman Explorer Award (20.000 €), en col·laboració amb la Fundació EY, i el Disruptive Technology Explorer Award (3.000 €), impulsat per INDRA.

Aquest programa està promogut per Banc Santander a través de Santander Universitats i coordinat pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE) i compta amb la col·laboració en l’àmbit local de més de 100 entitats públiques i privades. El programa es desenvolupa en més de 45 ciutats amb centres de formació propis en cada localitat, a més d’Argentina i Portugal.

La convocatòria per participar en el programa romandrà oberta fins al 12 de Desembre i els interessats a desenvolupar la seva idea de negoci i optar als viatges i 83.000 euros en premis, hauran de presentar la seva candidatura a través d’un formulari disponible en la plataforma global Santander X.