La cinquena edició del Dia de l’emprenedoria del Sud de Catalunya aplega un centenar de persones a Reus

dia emprenedoria del Sud de Catalunya cinquena edició del Dia de l’emprenedoria

La cinquena edició del Dia de l’emprenedoria del Sud de Catalunya aplega un centenar de persones a Reus

Un centenar d’emprenedors i empresaris d’arreu del territori han participat en la 5a edició del dia de l’Emprenedoria del Sud de Catalunya, creada com a espai de trobada per a aquest col·lectiu, amb l’objectiu de generar sinergies entre els participants. L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus ha estat l’escenari de l’edició d’enguany.

El diputat delegat de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona, Joan Josep Malràs; la vicerectora de Relacions Institucionals, Cultura i Compromís Social, Cori Camps, i el director del Programa Catalunya Emprèn, Pere Condom, han estat els encarregats de donar la benvinguda als assistents i de presentar la jornada.

El 5è Dia de l’Emprenedoria del Sud de Catalunya ha aprofundit en el turisme i la sostenibilitat com a generadors d’oportunitats de negoci al territori. En aquest sentit, ha comptat amb la presència de Josep Capellà, expert en turisme amb 30 anys d’experiència en la gestió pública en aquest sector, i d’altres professionals del món del turisme familiar i esportiu com Núria Varela, directora de qualitat i medi ambient del Grupo Reside; Albert Viñas, director general de Tecnifutbol, i Cristina Tallardà, CEO Directora de Sportnolimitravel. D’altra banda, Carles Prats, director general de Vermuts Miró, ha compratit la seva experiència amb la xerrada “Com innovar en el sector del vermut”.

Durant la celebració de la jornada s’ha dut a terme la 2a edició del concurs ‘Pitch and Win’, durant el qual les persones que han iniciat un nou projecte recentment, que tenen una idea de negoci o que busquen partners, tenen l’oportunitat de donar a conèixer el seu projecte empresarial davant d’un panell d’experts que valoren la seva proposta i fan aportacions per millorar-la. D’entre tots els participants, el guanyador ha estat el projecte Orchestra Scientific, de Tarragona.

Notícia publicada per Reus Digital.