CampingsCat, MammaLab, The Blue Box, l’Enllaç de l’Ebre i Cleare, guanyadors dels premis Emprèn de la Diputació

CampingsCat, MammaLab, The Blue Box, l’Enllaç de l’Ebre i Cleare, guanyadors dels premis Emprèn de la Diputació

L’edició 2020 dels Premis Emprèn ha comptat amb un total de 62 projectes presentats, xifra que ha suposat un augment respecte els 55 de l’edició anterior. Des de l’any 2013, el certamen ha impulsat 179 projectes empresarials al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

A més, hi ha hagut 15 projectes empresarials que han rebut un reconeixement; en total 35.000 euros en premis

La Diputació de Tarragona ha entregat aquest vespre els premis Emprèn que reconeixen els millors projectes en el món de l’emprenedoria. Els guanyadors han estat el portal web CampingsCat de Montbrió del Camp (categoria Turisme, cultura i experiències), el servei d’anàlisi de la qualitat de la llet materna MammaLab de Tarragona (categoria Salut i esport), l’aparell biomèdic per a la detecció precoç del càncer de mama a partir d’una mostra d’orina The Blue Box, de Vallmoll (categoria Tecnologia i innovació), la cooperativa agroecològica de producció i consum social a les Terres de l’Ebre L’Enllaç de l’Aldea (categoria Eficiència energètica i sostenibilitat) i Cleare, una empresa dedicada al disseny i comercialització de proteccions anti-covid, de La Sénia (categoria Economia social). Els guanyadors s’han endut 4.000 euros cadascun.

A més, hi ha hagut 15 projectes que han rebut un reconeixement i un premi de 1.000 euros. Han estat Travia, de Riudoms; Food Hunters, de Tarragona; Lupini & Ratini Produccions Siderals, de Flix; Mascatxina Iniciatives, de Deltebre; Alberg rural Lo Molí de Bot; Campmajó Special Bikes, de Perafort; Golby, de Vila-seca; Seo Alive, dels Pallaresos; Clau Restaurants, de Tortosa; Education Trainers, de Tortosa; L’Escamot, de Tarragona, La Masovera, de Riudoms; Estel’art, de Tarragona; EllenKey, de Valls, i Som Aprop App, també de Valls.

“Des de les administracions busquem incentivar agents econòmics per tal d’assolir economies basades en el coneixement, que aportin més valor i que generin riquesa d’una manera sostenible”, ha dit la presidenta de la Diputació Noemí Llauradó.