Reptes i bones pràctiques d’INNOVI, el clúster vitivinícola català
Des de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya ajudem a fer ressò de la tasca dels Clústers innovadors relacionats amb la cadena de valor agroalimentària.
Vàrem iniciar el Cicle amb el clúster FEMAC, de maquinària i medis de producció agrícola, i dedicarem la segona Jornada a parlar amb agents actius del clúster INNOVI, creat l’any 2009. El seu objectiu principal és promoure la competitivitat de les empreses de tota la cadena de valor del sector vitivinícola català mitjançant la col·laboració i la innovació.
Benvinguda
Sr. Miquel Àngel Fúster | President de la Seu de Tarragona del Col·legi d’Economistes de Catalunya
Sra. Sandra Climent | Directora del block Obealimentària de la Comissió d’Economia Agroalimentària el CEC i Sales Manager a Crisolar Nuts
Sr. Ignasi Papell | Membre de la Junta Directiva del Clúster INNOVI i responsable de la unitat de projectes singulars en alimentació i biotecnologia d’Eurecat
Presentació del Clúster INNOVI: membres, activitats i reptes actuals
Sr. Eloi Montcada | Clúster manager d’INNOVI
Presentació de dues experiències de bones pràctiques
- El projecte LOCALVINO, Implementació de IoT en camp i certificació Blockchain per part de les DOPs per a garantir al consumidor la traçabilitat dels vins espanyols.