Networking: fem contactes i comunitat de forma lúdica

Chargement en cours Esdeveniments
  • Aquest Esdeveniment a finalitzat.

La pràctica del networking no només ens permet fer bons contactes, crear comunitat empresarial en el nostre entorn i construir bones sinèrgies empresari-emprenedor o client-proveïdor, sinó que ens ajuda a analitzar com elaborem el nostre discurs, com de forta és la nostra marca i com de contundent és el nostre missatge.
Networking i comunicació van lligats, networking i habilitats socials formen part de la mateixa realitat.
El present empresarial actual reclama innovació, els professionals reclamen reciclatge i aprenentatge i una sessió de networking dirigit ha de reflectir aquestes necessitats: de la mà de Pimec Tarragona, i de la dinamitzadora Marieta Voltereta, durem a terme una sessió diferent, engrescadora i dinàmica on les activitats lúdiques seran el motor de la creació de lligams entre els assistents. Us animeu a explorar el pensament lateral a través de Partynet?

Dinamitzadora i conductora de la sessió: Maria Pérez Margalef, també coneguda com a Marieta Voltereta per la seva faceta artística. Tècnica esportiva, animadora  sociocultural,  formada en gestió d’equips de treball, habilitats de comunicació en púbic i tècniques de presentació, pedagogia sistèmica i programació Neurolingüística (PNL).

PIMEC, Com a organització empresarial més representativa de Catalunya, representa i defensa els interessos i els valors de la PIME i els autònoms davant de les administracions, la resta d’agents socials i la societat en general, i contribueix activament al seu creixement i a la seva competitivitat. A més, PIMEC ofereix a les pimes tots els serveis i eines que ajudin a fer-les més fortes i competitives en un mercat global i sense fronteres.

maig 30 2017

Detalls

Data: maig 30
Horari : 7:00 pm - 8:00 pm
Esdeveniment Categories: ,
Esdeveniment Tags:,
Web: Visita la web

Adreça:

Espai coworking La Pellissa del Vinyet

Carrer Vinyet 7b
Altafulla, Tarragona 43893 Espanya

+ Mapa de Google

Entitat

Pimec Tarragona
Telèfon: 977211188
Email:
Web: Visitar la web de l'organitzador