Dimarts emprenedor: La transformació del sector del càmping

Chargement en cours Esdeveniments

En un entorn eminentment turístic, i amb predomini del sector en la nostra economia, el costum és conviure amb establiments de càmping i allotjaments de turisme rural que formen part de la nostra realitat més immediata. El sector del càmping és gairebé més reconegut a l’estranger que a casa, i no som conscients de la qualitat, varietat i oferta que tenim al nostre voltant. És igual de comú trobar-nos cada cop amb més establiments de turisme rural. El gust pel contacte amb la natura, la relació entre persones, però sobretot la tendència a buscar la llibertat durant les nostres vacances ha fet que dos dels clàssics del turisme hagin hagut de reinventar-se per adequar la oferta a públic més heterogeni, oferir serveis en demanda, i competir per destacar en un entorn cada cop més massificat d’ofertes.

Amb un format planer i interactiu, hem volgut asseure al voltant d’una taula experts i professionals que ens acostaran a la realitat dels clàssics del turisme, les noves tendències, els nous processos, les històries d’èxit… Pretenem que us inspireu, apreneu, us deixeu seduir i veieu una de les principals fortaleses del vostre municipi des d’un prisma diferent. I que abraceu expressions com glampingresort rural, turisme verd, eco càmping, agroturisme, càmping rural… ja que han vingut per quedar-se.

Convidats a la taula rodona:

Setembre 26 2017

Detalls

Data: Setembre 26
Horari : 7:00 pm - 9:00 pm
Esdeveniment Categories:
Esdeveniment Tags:, ,
Web: Visita la web

Adreça:

Ajuntament d’Altafulla

Plaça del Pou 1
Altafulla, Tarragona 43893 Espanya

+ Mapa de Google

Telèfon:

977 65 00 08

Pàgina web

Modera: Marta Nel·lo, degana de la Facultat de Turisme de la URV i directora del postgrau Innovació en la gestió de càmpings i resorts.
Lloc: Sala d’actes – Ajuntament d’Altafulla. Plaça del Pou 1. 43893 Altafulla

Entitat

URV Emprèn
Telèfon: 977 75 98 26
Email:
Web: Visitar la web de l'organitzador