Ongoing

IVA internacional 360º exterior/intracomunitari, triangulars

Cambra de Comerç de Reus C/ Boule, 2, Reus

Dirigit a gerents de microempreses, directius i administratius de Pimes que vulguin adquirir o millorar els seus coneixements en matèria de fiscalitat internacional.

Comptabilitat general. Iniciació

Cambra de Comerç de Reus C/ Boule, 2, Reus

Dirigit a responsables de diferents àrees de l'empresa que necessitin uns coneixements bàsics de comptabilitat i personal que s'incorpori al departament d'administració des de l'exterior o des d'altres seccions de l'empresa.

Inversions en borsa i altres mercats financers

Cambra de Comerç de Reus C/ Boule, 2, Reus

Dirigit a qualsevol persona, amb o sense coneixement en la matèria, que desitgi adquirir tècniques que li permetin guanyar diners en borsa.

Operacions auxiliars de serveis administratius i generals

Cambra de Comerç de Tarragona Av. Pau Casals, 17, Tarragona

Curs presencial d'operacions auxiliars de serveis administratius i generals 100% subvencionat a Tarragona per la Cambra de Comerç

Cicle formatiu Fem Empresa 2019

L'Eina Espai Empresarial Carrer Reial 13-17, El Vendrell

Cicle formatiu fem empresa 2019 per L'Eina, administració, comptabilitat, comerç electronic, finances, legislació i fiscalitat

Premis Empresa Tarragona Impulsa

Tarragona Impulsa Espai Tabacalera, Carrer Vidal i Barraguer, S/N, Tarragona

L'Ajuntament a través del Tarragona Impulsa premia econòmicament a sis projectes emprenedors del territori i a un centre educatiu que faci actuacions de promoció de l'emprenedoria.

Vols noves solucions? Pensa diferent!

Acció C. General Contreras, 4, Tarragona

Si ets un empresari que està on està perquè ha innovat, deixaràs que es perdi tot perquè creus que no et cal seguir innovant? Vés un pas més enllà i situa’t per davant de la teva competència.