Ongoing

Mini Màster. Curs especialització màrqueting digital i ecommerce

Sala de Formació Masia Vilarenc Zenit Passeig de la Unió, Calafell

Mini Màster. Curs especialització màrqueting digital i ecommerce. Segona edició del MINI Màster (curs d'especialització en Ecommerce i Màrqueting Digital).

Business networking “Un horitzó d’oportunitats”

Tinglado 1 del Port de Tarragona Passeig Moll de Costa, s/n, Tarragona

Aquesta jornada vol ser un espai de trobada de persones emprenedores on poder compartir experiències i establir sinergies a través d’un espai d’exposició d’empreses, productes o serveis de nova creació del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre que donarà visibilitat al vostre talent emprenedor.

Programa de desenvolupament directiu: Les competències clau

Cepta Avinguda Roma, 7, 5èna. pl., Tarragona

Facilitar coneixements, tècniques, metodologies, eines, que promoguin l ́impuls del lideratge, de la gestió de la activitat i la direcció d ́equips de treball de manera més eficient.

Gestió i planificació de projectes (25h)

Cepta Avinguda Roma, 7, 5èna. pl., Tarragona

Un curs pensat per capacitar les organitzacions per dur a terme projectes ambiciosos, implicant diferents departaments o àrees, i complint amb els requeriments de temps, costos i prestacions o qualitat desitjats.

Preparació a l’Àctic Mig

Valls Genera Carretera del Pla, 37A , Valls

Curs presencial de preparació a les proves actic de nivell mitjà.

BE ORIGINAL, marca la diferència

Cambra de Comerç de Tarragona Av. Pau Casals, 17, Tarragona

BE ORIGINAL, marca la diferència.El repte de les empreses està en crear una estratègia efectiva de diferenciació i captació nous clients.

Engeguem el nostre projecte 2018

Redessa Av. de Bellissens, 42, Reus

L’objectiu general del curs és donar les eines necessàries per tal de construir un pla d’empresa que permeti el llançament de projectes dins de l’economia cooperativa, social i solidària, així com a aquelles entitats que desitgin incorporar aquests valors als seus projectes.